Preu: 3€

La Berlinesa

 

Recordo com, un dia de l’any passat, érem al Dau amb la Laura Millaruelo i l’Elena Force, en l’època en què encara s’hi podia fumar, i tot feia olor de fum. Tot just començava l’estiu, i tot just començàvem a desdoblegar les hores blanques que se’ns apropaven. Aquella tarda, vagant d’una conversa a l’altra, va néixer la Margaret Schultz, encara sense nom i sense records. Vam veure ràpidament que aquell era un paper per a la Laura, i així va començar la gestació de “La Berlinesa”. Decidit a travessar l’escenari per asseure’m a l’altra banda, vaig entomar la dramatúrgia i la direcció del projecte i així, al cap d’uns quants dies, sortia per la safata de la impressora una primera versió de tres pàgines del text de l’obra. Unes quantes trucades perdudes, un xat i un croissant van incorporar-hi l’Elisenda Triadó, al capdavant de la realització d’un muntatge audiovisual que donés suport a l’espectacle.
Transcorreguts dos estius, “La Berlinesa” és finalment una obra preparada per sortir a escena, i així és com ha de ser, com un mapa parat que espera que algú en recorri tot el paisatge.

Marc Villanueva i Mir

“La Berlinesa” és un espectacle escrit i dirigit per Marc Villanueva, interpretat per Laura Millaruelo i amb el muntatge audiovisual d’Elisenda Triadó i Marc Villanueva.