Preu: 10€ Taquilla / 8€ Atrapalo.com

Nit d’humor especial per la nit del primer dissabte de febrer. Per aquells que hagueu nascut a finals dels 70 o principis dels 80 ens visita a El Dau el mític “Señor Barragán”. Acudits, humor verd i molts records amb un dels grans humoristes de casa nostra que ha marcat a tota una generació.

El “Señor Barragán” ha realitzat nombroses gales al llarg de la seva carrera y ha actuat a la ràdio, televisió i cine. Barragán va començar en el programa radiofònic “Arús con Leche” presentat per Alfonso Arús i Jorge Salvador a Cadena Rato (actual Onda Cero). El personatge neix de la creació d’un anunci per als supermercats Carrefour; a Alfonso Arús li va agradar la veu del Josep Maria i li va proposar la participació en el programa com a Barragán, un crític de cine que trucava al programa i acabava parlant de tot menys de la pel·lícula en qüestió.

Posteriorment, després de la participació d’Arús en el programa “La Casa por la Ventana” aquest va proposar-li convertir a Barragán en un personatge de carn i ossos, actuant com un hostés vell i asquerós. Posteriorment i després de rebutjar la proposta un parell de vegades, accepta participar en el programa “No te rías que es peor” de TVE juntament amb els còmics Paco Aguilar, Marianico el Corto, Emilio Laguna i Pedro Reyes entre d’altres.

En el cine destaca la seva participació en les entregues 2, 3 i 4 de la saga Torrente de Santiago Segura.

Més informació: http://www.barragantv.net