Preu: 5€ Taquilla / 4€ Atrapalo.com

“Loulogio” s’ha iniciat al món dels monòlegs després de 4 anys realitzant vídeos d’humor per Internet. El canal de Youtube de “Loulogio” suma actualment 20 milions de visites i té ja 32.000 subscriptors, d’aquesta manera es converteix en el segon canal del portal amb més subscrits de tot el país. En ell s’hi poden trobar doblatges, paròdies de televisió i cinema, sketchs, animacions…
Ha col·laborat amb Telecinco en el programa de televisió benèfic “El carrerón de los famosos” on va exercir de locutor en una carrera esperpèntica amb “famosets” de la premsa rosa, donant-hi un toc humorístic al programa.
Ara “Loulogio”, culpable d’atrocitats com “La batamanta”, “Pajilleitor Plus” i tantes altres obres d’efecte perniciós per la psique dels internautes, presenta un nou monòleg totalment inèdit. Esparverant! Una aproximació divertida als nostres temors més ocults… Una experiència, com diu ell, “parapsicológico-hilarante-chorril”. Un desafiament pels esfínters més treballats. Tot això des de l’òptica d’un barbut perseguit per la policia del bon gust, per a què ho passeu de por a les portes del Halloween. “Passar-ho de por!”. Quin enginy… Va amb segones. Quina gràcia… Un monòleg de riure.