L’exposició “I tu què pintes?” mostra part del treball realitzat durant el curs de pintura que s’ha fet a Tres Roques per a persones amb discapacitat intel·lectual (o millor dit, amb altres capacitats). Consisteix en el fruit de set mesos experimentant i aprenent de la mà del pintor mataroní Eduad Novellas.

Aquest curs forma part de les activitats de formació artística i cultural que organitza l’Associació d’Integració Social Taller d’Idees.

Què és el Taller d’Idees?
Una entitat d’inciativa social que treballa amb i per a persones en situació de risc d’exclusió social. En aquest moments la nostra tasca està especialment centrada en les persones amb discapcacitat intel·lectual. I la nostra motivació és promoure processos d’integració i participació comunitària a través de l’expressió artística, la cultura i la formació.

Des de l’any 2005 estem treballant en diferents projectes amb aquest objectiu. I en són un exemple els Discconcerts, el grup de percussió Tribukada, l’organització de la Mostra d’Art Social o els cursos d’expressió artística, de pintura, de teatre, de moviment expressiu, de circ, de biocòmic, entre d’altres iniciatives.

Per a més informació www.tallerdidees.org