Preu: 3€ Taquilla

En Cas de Robatori

En una terrible nit de tempesta, després d’haver-se endut per endavant un arbre amb el cotxe, un detectiu corre cap a una mansió solitària situada al costat de la carretera. En aquesta mansió hi trobarà la peculiar família dels Lonsbury, on acaba de tenir lloc un enigmàtic robatori: han desaparegut unes joies valuosíssimes i una dentadura postissa de porcellana. Fidel al seu ofici, el detectiu començarà a investigar el cas, sense imaginar-se que això pot posar en perill la seva vida…

“En cas de robatori” es va produir originalment com a radionovel·la. Ara l’oferim com a espectacle teatral, que alhora dialoga intensament amb el seu àmbit d’aparició, estenent-se més enllà de la història representada per convertir-se en una reflexió sobre el mitjà radiofònic.

Un detectiu egocèntric i poruc, una mestressa de casa amb problemes genètics, un majordom mut, un dentista xinès i un tècnic de so capaç de multiplicar-se a si mateix són alguns dels caricaturescos personatges que intervenen en aquesta paròdia sobre les històries de detectius i el llenguatge radiofònic.

Els intèrprets són l’Adrià Ardila, la Cristina Castellà, la Berta Garriga, el Carlos Mancera, la Cristina Redondo i el Marc Villanueva i el guió està adaptat per l’Adrià Ardila i el Marc Villanueva qui també porta la direcció. El Roger Calsapeu és el tècnic de so i il·luminació i el disseny gràfic està realitzat per l’Adrià Rodríguez.