El 20 de juliol farà un any que “El Dau” va començar a caminar. No us negarem que hagi estat un camí fàcil sinó més aviat, tot el contrari. En la vida, els somnis tenen un llenguatge que en traduir-se a la realitat perden molta part de l’aura màgica que tenien inicialment. Problemes imprevistos, dificultats inesperades, falta de temps… tot contribueix a esborrar la brillantor d’aquell ideal. Malgrat això, ha passat un any i somiem que n’arribi un segon i un tercer… Per què? Molt simple. El fet de veure que per molts de vosaltres “El Dau” s’ha convertit en una segona llar on poder passar una estona divertida escoltant música, on poder discutir i reconciliar-se amb la parella, on poder celebrar els aniversaris amb els amics, on poder oblidar que demà tornarà a començar la mateixa rutina, on poder trobar la intimitat per llegir… En definitiva, que casa nostra sigui la vostra és l’únic que dóna sentit a aquest projecte i manté l’escalfor del somni intacte. Si com en tot aniversari haguéssim de bufar l’espelma i demanar un desig, el nostre seria que tots aquells que doneu sentit a “El Dau” seguíssiu al nostre costat molts anys més demostrant-nos que cal seguir caminant per a què la flama no s’apagui.

Un mes de juliol ple d’activitats i l’esperada arribada de les Santes són alguns dels motius per visitar-nos aquest estiu i poder afirmar allò de que “a vegades, ens en sortim…”.

EXPOSICIÓ MENSUAL: “JO SÓC” A CÀRREC DE JULI DE LUNA

“Jo sóc” és un projecte fotogràfic de fons, un reportatge iniciat fa onze mesos on l’autor mira de desgranar els aspectes més íntims de la vida de les persones amb paràlisi cerebral sota un punt de vista principalment documental. Encara en desenvolupament, el projecte jo sóc és un tren que viatja per diversos àmbits visuals i té parada, entre d’altres, en l’ajuda que els mecanismes socials exerceixen sobre aquest col•lectiu i en el dia a dia més íntim i personal d’aquestes persones. Carregat de contingut emocional “Jo sóc” reflexa rostres d’alegria, rostres de tristesa, rostres de coratge, rostres de pànic i desprén, en definitiva, les ganes de viure d’aquestes persones.

Per a més informació: www.julideluna.es
JULI DE LUNA