“Dr. Fargo” és el show/concert d’un metge que interpreta cançons inspirades en els seus pacients. Aquesta ocasió i aprofitant la celebració del dia de la Música ens presenta el seu espectacle “Si yo no me quiero hoy, ¿quién me va a querer mañana?”, un espectacle musico/festiu que va més enllà del que entenem per concert, on s’hi barregen cançons amb monòlegs, paròdies i personatges varis.

El “Dr.Fargo” és un psicoterapeuta política i mèdicament incorrecte que es salta “a la torera” el jurament hipocràtic i ens explica els historials del seus pacients, aprofitant per fer un revisió completa als nostres temes d’actualitat. En definitiva, tot un espectacle!

Juli Fargo (30 anys) neix, com ell diu “exactament 30 anys més tard que John Lennon, però a Barcelona”. Llicenciat en filologia i amb formació teatral beu sobretot del pop-rock anglosaxó (des de “The Beatles” fins a “Franz Ferdinand” passant per “Pulp”, “Blur”, “The Smiths”, “The Cure”… No perd de vista, però els artistes nacionals com Marc Parrot, Albert Pla, Antònia Font, Chucho i Radio Futura, entre d’altres. Fargon té una àmplia experiència tocant a sales, tant a dins com a fora de Catalunya, i fins i tot ha actuat en diversos mitjans radiofònics i televisius. El seu treball li ha valgut ser guanyador del Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó i el de Viladecans. Recentment ha obtingut el 2on. Premi del I Certamen de Cantautors de Sant Joan Despí i el Premi Votació Popular del SONA 9 (2006).

Per a més informació:
http://www.doctorfargo.com
http://www.myspace.com/doctorfargo