PREU: 3€

“Wantun” és un grup Indie de Blanes format fa més de 10 anys i que ha passat per diverses etapes, formacions i interessos musicals. Finalment l’any 2008, es consoliden com a grup, amb la gravació de l’EP Modernitat que els permet ser semifinalistes del concurs Enganxa’t a la Música 2008 (havent estat escollits en segon lloc per part de les emissores de ràdio participants); semifinalistes del concurs Sona 9 2008; guanyadors del Premi Popular del concurs Sona 9 2008 (amb un 35 % de les votacions); i guanyadors del premi Carles Sabater a la millor cançó en català del 2008 per Spectiu. No és poc…

Aquest any 2009 han enregistrat el que serà el seu primer disc, produït per els Blind Joes (“Sidonie”, “Love of Lesbian”, etc.) i que tot i seguir en la mateixa línia que l’Ep presenta una evolució notable en tots els sentits.

“Wantun”, format pel Toni (veu), l’Aleix (guitarra), el Jordi (guitarra), el Ricard (baix) i el Cesc (bateria) ens presentarà al Dau el seu format acústic, amb un recull de les seves millors cançons amb un caràcter més intim.

Per a més informació: http://www.myspace.com/wantun