Preu: 10€ Taquilla / 8€ Atrapalo.com

Shuarma

El primer i únic professor de solfeig que va tenir Shuarma va recomanar-li que mai es dediqués professionalment a la música i, en especial, a cantar… Afortunadament, no li va fer cas i per això tindrem la sort de gaudir-lo a El Dau.

Fins a iniciar una carrera en solitari, Shuarma viurà un llarg periple amb el grup “Elefantes”, que el portarà d’una banda, a treballar en estudi amb artistes com Enrique Bunbury, Quimi Portet, Antonio Vega o bé Amaral i de l’altra a recórrer la geografia espanyola, part dels E.U.A. i Mèxic. Acabada aquesta etapa professional, Shuarma estrena la carrera com a solista amb un CD-DVD titulat “Universo”, un disc complexe en el que s’allunya del rock que el va caracteritzar per descobrir nous terrenys musicals que van des del pop, fins la música ètnica, passant pel flamenc o la bossa brasilenya. Amb aquest disc, Shuarma rep el reconeixement de molts amics músics, molts dels mencionats anteriorment, i realitza una extensa gira per territori espanyol i mexicà.

Tres anys separen “Universo” del seu nou disc en solitari “El poder de lo frágil” en el que Shuarma torna al rock que el va caracteritzar en el seu període amb “Elefantes”. Aquest segon disc parla de les contradiccions que patim tots i ho fa des d’una òptica sumament particular, tal i com ens té acostumats. El disc es treballa en la seva totalitat a Barcelona i la producció corre a càrrec del propi Shuarma juntament amb “The Blind Joes” (“Love of Lesbian” o “Sidonie”). L’autor té la necessitat de fer-se responsable absolutament de tot, inclús del diseny del CD que el signa a mitges amb el disenyador i músic Ricky Frouchtman. El treball destaca per l’energia rotunda i renovada, per l’elaborada i elegant producció sonora, per la delicadesa, implicació i transparència que el compositor català ha dotat els seus textos. El Dau és una de les parades de l’esperada gira de la qual podreu disfrutar…

Més información: http://www.shuarma.com/