Preu: 6€ Taquilla / 5€ Atrapalo.com

Si hi ha un adjectiu que defineixi a “Rojas” és l’honestedat. Als seus 24 anys, aquest jove artista de Santa Coloma de Gramanet té molt clar els passos que vol donar en el món de la música. Per ell, el més important són les cançons i no la fama. Es tracta d’un cantant que emociona des de les entranyes narrant històries petites, amb les que fàcilment tots podem veure’ns reflectits. Les seves cançons, a mig camí entre el pop i el rock, demanen ser escoltades amb el cor i amb tots els sentits. El seu primer disc “Cuando los sueños se equivoquen” resumeix tot aquest ideari.

Després “Rojas” ens va tornar a emocionar amb el seu segon treball “La historia del hombre mudo” (Warner Music Spain) que conté singles com “Los escaparates de la luna”, el primer d’un total d’11 temes del so inconfusible de Rojas. Un treball exquisit i únic que demana a crits que disfrutis de tots els seus matisos.

“Rojas”, immers en la gravació del seu tercer disc d’estudi, ens regalarà un concert especial i exclusiu per aquells fans que no poden esperar més per tal de veure’l en directe. La cita en El Dau!

Més informació: http://www.myspace.com/rojashome