Després d’una llarga temporada recomponent les peces del seu laberint artístic, Remigi Palmero, l’autor de l’àlbum “Humitat relativa”, peça fonamental del rock mediterrani, presenta nou disc i espectacle: “Sense comentaris*”; amb un bon grapat de temes que el col·loquen de nou a l’avantguarda del pop d’autor.

Enmig de la borrasca global de decibels i pompositats innecessàries que ens afecta, Remigi Palmero ha apostat per una gravació íntima a veu i guitarra on les cançons són allò important, les que manen i dirigeixen aquesta producció decididament austera, minimalista i profundament arrelada en el seu autor. A més, els textos han sigut treballats amb molta cura, sense allunyar-se en cap moment del llenguatge del carrer, tan característic del músic.

A través d’una ambientació casolana (cadira, “mesa camilla”, “flexo”, “termo” i llibreta de poemes) Remigi Palmero es presenta nu, a veu i guitarra, en un espectacle de cançó i poesia on intercala diversos comentaris, a vegades àcids, a vegades tòrrids però sempre lúcids, on desplega el seu particular imaginari i canta bona part d’aquest nou disc, sense oblidar-se dels temes clàssics del seu repertori.