Preu: 12€ taquilla / 10€ Atrapalo.com <- ENTRADES

Rafa Pons (cantautor)

La carrera musical de Rafa Pons es sustenta en el que es coneix com el fenomen del boca a boca. Mai ha tingut accés als grans mitjans de difusió musical però ha sabut trobar un gran èxit de públic gràcies a la multitud de concerts realitzats per tota Espanya i recentment també a Argentina i Xile. Aquest fet, combinat amb la interacció de la gent a través de les xarxes socials ha permès fer d’aquest cantautor rocker amb vocació crítica i lúdica, un dels valors emergents més consolidats del nou panorama musical.

Més informació: http://www.rafapons.com

 

Lucas Masciano (Pop)

Lucas Masciano, el cantautor argentí resident a Barcelona, presenta el seu últim treball: “Siempre y cuando sobre todo”, un acústic on repassa la seva trajectòria i convida a redescobrir els seus petits tresors musicals i algunes noves joies.

Originari de Chivilcoy (Buenos Aires), va deixar que una guitarra guiés els seus somnis i el portés al reconeixement dels seus compatriotes amb el seu primer disc, només amb vint anys… Un dia però, va decidir canviar de rumb i, amb una maleta i moltes ganes, va apostar per Barcelona per emprendre una nova etapa.

El 2003 va ser l’any del seu renaixement a través d’un viatge iniciàtic cap a un pop-rock plagat de crisis, vivències i superació. Va conèixer la Barcelona que no apareix a les postals, aquella més del carrer, tocant en el metro, bars i altres zones comercials, sobrevivint d’okupa durant uns mesos i lluitant per trobar discogràfica i mànager. Circumstàncies vitals que ara impregnen les seves composicions de realitat són les que el porten a retrobar-se amb David Otero amb el que compartiria escenari com a teloner de “El canto del loco” en el 2008 i que forma part dels seus èxits: “Tus locas razones” o “Me gustas cuando”, dos exemples d’aquesta mescla hetorodoxe de veus i de “corazones golfos”.

“Al diablo con todo”, l’any 2004, a més de ser un títol molt biogràfic seria l’estrena de Masciano en el nostre país. I segueix l’evolució… posant-ho tot “Patas arriba”, l’any 2006, amb sons més durs, lletres encara més potents i íntimes i un rock més “canyero”. El títol del següent treball, “Todo bien”, il•lustra el bon moment que Lucas va assolir el 2008.

Ara, como a bon pirata, s’ha embarcat en la seva gran aventura, un somni complert: “Siempre y cuando sobre todo”, el seu disc en directe, testimoni de vuit anys de vivències a Espanya i que ha produït amb el seu propi segell independent, Elefantito Records, en format unplugged recollit en CD i DVD. Un delicat reportatge fotogràfic i un vídeo documental sobre Lucas acompanyen les revisions d’aquelles cançons que ell i el seu inseparable Marcelo Frajmowicz (soci, productor, amic, amo dels teclats i encantador d’instruments rars) despleguen a través d’una gira propera, despullada i en acústic. Es tracta d’un treball que mostra a un Lucas Masciano transparent i que es pot adquirir a través de la seva botiga virtual a www.lucasmasciano.es, a la Fnac i en digital a iTunes i Spotify.

Els seus concerts recorreran durant els propers mesos, sense nostàlgies i amb il•lusions noves, els escenaris més íntims de la penínsuala, convidant a un espectacle tant personal com desesperadament divertit. El Dau, una bona ocasió per retrobar-lo o bé descobrir-lo.

Més informació: http://www.lucasmasciano.es/

 

Litus (Cantautor)

Amb només 30 anys, el cantautor terrassenc “Litus” presenta el seu tercer treball en solitari: “Maleta de Pedres”. Després de més de 300 concerts per a la presentació del primer disc “El sur del cielo” i de dues candidatures als Premis Goya 2008-2009 (en les categories de millor cançó i millor música original per la pel•lícula “Carlitos y el campo de los sueños”), Litus ens porta a la Sala Privat un concert íntim amb la companyia d’una guitarra i les veus de Jordi Belza.

Per a més informació: http://www.myspace.com/litusmusic