Preu: 5€ Taquilla / 4€ Atrapalo.com

Frescos, agosarats, surrealistes i pecadors…
Els Pulpopop van rebre el Premi Joventut del Sona 9 2010. Millor grup festiu de l’any. Directe al Top 10 de discos més venuts del FNAC. Número 1 a scannerFM la tercera setmana de novembre. Una proposta de pop enèrgic i extremadament ballable amb una de les seccions de vent més divertides i potents. Amb més de 3.000 seguidors al Facebook i còmplices als mitjans de comunicació. Comparats per la seva originalitat, posada en escena i sentit de l’humor amb el premiat duet de músics i actors de “Flight of Conchords” i amb uns “Umpah-pah” de Carnaval, pel seu registre vocal, tocs jamaicans i vestimenta.

Canten amb aquell deix gironí; amb aquelles vocals; amb aquells girs melòdics, amb aquells tics tan típics de la música tradicional de la mediterrània. Transformen el brunzir d’un insecte en fonètica; la fonètica en música; la música en paraules i les paraules amb lletres punyents que sovint dialoguen iròniques amb els acords obert a cor obert. Cançons de la veu a la vena de la tripa al cor sempre amb espurnes d’humor.

El seu àlbum de debut és la seva carta de presentació, es titula “Cuit!” (Discmedi 2011) i l’han gravat sota la producció de Miqui Puig. Al disc hi trobem les seves cançons més conegudes com “Vull Voler Volar”, “Cuit ben Cuit!” o “La Figuera de la Saliva”.

Més informació: http://www.pulpopop.com/