PREU: 4€ Taquilla

Olivemoon

“Olivemoon” és un grup d’estil folk-rock, format l’estiu del 2007 a Barcelona. Els seus fundadors són els polifacètics Marc Navarro (veu, guitarra acústica, banjo, mandolina, ukelele, didjeridoos i harmònica) i Joan Oliva (baix, percussions, glokespiel i veus). Aquesta formació ha anat adquirint nous membres, fins arribar a la banda consolidada que presenta avui. El 2008 s’incorpora Ignasi Canals (bateria, percussions i melòdica), amb qui ja havien coincidit durant quatre anys en una de les formacions anteriors, “Vegetable Horse”, i un any més tard, Kim Peratt (guitarra, piano, melòdica i teclats), antic membre del grup suec “Corner of my mind’s eye”. La darrera incorporació a “Olivemoon” és la violista Laura Resina, que destaca per una formació clàssica i per les seves col·laboracions amb destacats grups de l’escena catalana actual, com “Manel”, “The Seihos” i “Bulma”.

El seu primer EP duu per nom “The Thickest Forest”, on “Olivemoon” s’ajuda de la imaginació i aconsegueix crear un folk ple de matisos, que sovint escapa de les convencions del gènere. Ens regala veus doblades, slides, melòdiques, didjeridoos, banjos, ukeleles…, una interminable llista d’instruments acaben construint aquest original projecte, les arrels del qual ens conviden a somiar, a viatjar i a deixar-nos portar.

Els seus directes són un reflex fidel de l’essència de la banda: una essència íntima, energètica, intensa i plena de personalitats. Els qui encara no han escoltat les cançons d’aquesta banda no poden deixar escapar la sensació que evoca la veu de Marc Navarro, tamisada pel so profund de la viola i el màgic puzzle instrumental que configura “Olivemoon”.

Per a més informació: www.olivemoonmusic.com