PREU: 4€ Taquilla / 3€ Atrapalo.com


Dídac Rocher és un cantautor que mira de cantar aquella part de les coses que només es revela en estat contemplatiu; tot allò que es desprèn com un vapor, inefable, que s’escapa… Les seves cançons destil·len penombra, sinuositats, vacuïtats, estats salvatges, desconcert, amor i calma i ganes de viure, de ser lliure i de volar.

Amb el seu disc “EL NUS” ens presenta paisatges oscil·lant entre la intimitat i la intensitat emotiva. Poesia musicada i música poetitzada. Sons i paraules. Lletres pròpies i poemes de Sebastià Alzamora, Màrius Sampere, Joan Margarit i Carles Duarte habiten aquest treball.

Dídac Rocher ens presenta les seves cançons, en aquesta ocasió, en un format senzill i íntim, acompanyat amb tacte i delicadesa pel multiinstrumentista Aitor Buñuel.

Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort” presenten el seu nou disc “L’arbre amb fruits” després d’una intensa gira de dos anys, que els va dur per tot el país amb el seu disc anterior, de títol homònim al grup. L’any passat Perich també va publicar en solitari el disc “Versos i Acords” sobre poesia catalana. En definitiva, el cantautor d’Alella –que proposa una barreja de folk, pop, rock i cançó- no s’atura mai, i la Caravana està en plena forma. Per al concert a El Dau, Perich vindrà acompanyat de les dues coristes de la Caravana: Laia Juncà i Agnès Fort.

Per a més informació:
http://www.myspace.com/didacrocher
http://www.myspace.com/narcisperich