PREU: 4€ Taquilla / 3€ Atrapalo.com

Miguel Ángel Bueno, nascut a Montornès del Vallès el 1982, fa tot just un parell d’anys que es va endinsar al món de la música. I tot gràcies a Pancho Varona, músic i productor de Joaquín Sabina, que va visitar el seu myspace i el va convèncer per enregistrar una maqueta amb reputats músics com Jaime Asúa i José Antonio Romero, ambdós productors de Joaquín Sabina. Des d’aleshores no ha deixat de composar, per “pura necessitat” com ell afirma, i ha creat més de 150 cançons. Teloner de Chaouen i Antonio Vega, és ja un habitual del circuit de cantautors barceloní. No és difícil veure’l a la sala Bikini, Luz de Gas, sala Monasterio i sala Zac entre d’altres. També ha actuat a Madrid, a la Sala Barcelona 8, Buho Real i sala Galileo Galilei, tot i que també ha visitat altres ciutats com Saragossa, Salamanca, Múrcia o Valladolid.

Miguel Ángel Bueno és un músic multidisciplinar. Toca la guitarra de 6 i 12 cordes, el tres cubà, l’harmònica, la mandolina i el piano. Tot i que la major part dels seus concerts són acústics amb guitarra i de vegades piano, també el podem veure als escenaris amb la seva banda en un format més elèctric i rocker.

El 2008 va aconseguir el segon premi del XXI Certamen de cantautors de Viladecans, el 2009 va guanyar el II Certamen de joves cantautors d’Esplugues i el 2010 va guanyar el I Certamen de cantautors de Mataró.

En “El Dau”, Miguel Ángel Bueno ens presentarà “El Hombre de Hojalata” (2010), disc de pop-rock amb clares influències del folk irlandès i americà, i amb pinzellades de swing i jazz. El seu primer àlbum compta amb la participació de Pancho Varona i Jaime Asúa, els seus descobridors, i la producció de Miguel Aranda, Joan Berenguer i el mateix Miguel Ángel Bueno.

Per a més informació: http://www.myspace.com/miguelangelbueno