PREU: 5€ Taquilla / 4€ Atrapalo.com

Los Seis Días

Los Seis Días és la feminitat feta pop. Cançons fabricades des del més pur sentiment en que el diàleg entre la música i les lletres flueixen d’una manera sincrònica, única i màgica. Un grup de noies, sí! Però una cosa més… en elles el glamour s’insufla de cultura i la portada de revista amb “despelote” es torna en un nu integral d’ànima. Dones del segle XXI, amb discurs i amb necessitat de reivindicar el seu buit en un panorama musical sense propostes semblants a la seva.

Una banda rica en emocions i amb influències d’allò més diverses, encara que sempre tenint el pop-rock com a engranatge del seu discurs. En elles pots reconèixer des de clàssics com The Velvet Underground o The Cure, a les tendències recents més iconoclastes com Gossip, Le Tigré o Sleater Kenney i a tot estirar, sons i melodies de l’indie nacional com Love of Lesbian, Standstill o Vetusta Morla, o fins i tot els Amaral, com a paradigma d’allò més mainstream. I és que, el seu afany per explicar i dibuixar les seves històries amb experimentació sonora i vers intel·ligent no està barallada en absolut amb la comercialitat del seu treball.

Aquesta banda barcelonina va captivar públic i crítica especialitzada amb el seu primer treball “Lunes”; tornant en el 2010 amb el seu nou disc “Jueves”, aquesta vegada sota la batuta del genial Suso Saiz (“Los Planetas”, “Los Piratas”, “Christina Rosenvinge”), pioner de la música d’avantguarda i new age a Espanya; i amb el que el grup confirma la seva ràpida ascensió com una de les bandes independents nacionals més interessants del 2011 i més a tenir en compte en un futur proper. De moment, les podreu escoltar a El Dau.

Per a més informació: http://www.myspace.com/losseisdias