Preu: 8€ Taquilla / 6€ Atrapalo.com

Us deixem amb les paraules de Lidia Guevara on narra el seu periple pel món de la música… “Vaig començar a experimentar amb la música als 5 anys, una caixa de sabates i gomes de pollastre van servir-me per fabricar la meva primera guitarra. Els anys següents els vaig dedicar a crear diferents grups de música (el de “heavy”, el de “versions”, el de “rock”, el d’estil inclassificable…). Vaig tocar en els passadissos del metro per viure l’experiència i poc temps després vaig començar a treballar de corista per molts artistes, una tasca que compaginaria amb els estudis de Periodisme.
Durant molts anys vaig estar enviant maquetes a discogràfiques per tal de mostrar les meves cançons però mai vaig obtenir resposta. Un dia, un productor em va proposar formar part d’un grup de música pop amb sons orientals. Amb gran valentia i curiositat em vaig endinsar en aquella aventura i vaig poder experimentar aquella oportunitat que em donava una discogràfica. “Sin comerlo ni beberlo”, com se sol dir, el primer disc es va convertir en platí sense ni entendre com m’havia pogut endinsar en un projecte tan prefabricat.
Després de treure un segon disc amb aquesta formació vaig patir una crisi existencial i vaig decidir que volia començar de zero per fer la música que realment m’agradés. Guitarra en mà, vaig preparar una maqueta recopilant temes que havia composat anys enrera i d’altres que acabava d’escriure.
Gràcies a les xarxes socials (Myspace, Facebook, etc…) les meves cançons van arribar a les oïdes de molta gent i les petites sales de concert en les que tocava de tant en tant estaven cada vegada més plenes. En aquella època vaig entrar a formar part del projecte “Apadrina un Artista” (www.auamusic.com), un portal web on la gent podia invertir en els seus artistes preferits. En poques setmanes els meus seguidors havien ingressat 10.000€ i vaig començar a gravar el meu disc amb els meus productors Lucas Masciano i Marcelo Frajmowicz.
La bona sort va continuar quan Dani Martín (“El Canto del Loco”) va descobrir un dels meus vídeos a Internet i va voler que fos la corista del seu primer disc en solitari. També va comptar amb mi com a telonera, així com també ho va fer Suzanne Vega. En els últims temps he tingut la sort també de compartir escenari amb grans artistes als que aprecio i admiro com Conchita, Rafa Pons, Dani Flaco, Rebeca Jiménez, entre molts d’altres.
I ara ja puc dir que em donc per satisfeta: per fi he pogut treure el meu disc. L’àlbum inclou 11 temes autobiogràfics i viscerals, presentats com capítols de la meva vida. Es titula “Memoria de Elefante” perquè a l’hora de recordar experiències personals i emocions tinc una memòria privilegiada. A més, últimament en la meva vida tot gira al voltant d’aquest animal. Espero i desitjo que es tracti d’un elefant amb la trompa cap amunt”.