PREU: 2€ Atrapalo.com / 3 € Taquilla

“La Puerta de los Sueños” és un grup de “pop-rock” format per la Virgínia Martínez (veu), i el Jaume i l’Oriol Saltor (guitarres). La Virgínia escriu les lletres i entre el tres componen la música.

Els inicis de “La Puerta” es remunten a l’any 2001 quan els tres components tenien un grup de versions on interpretaven cançons de les principals “dives” del pop internacional, actuant en sales com el Luz de Gas, Bikini, Belgrado…i recorrent nombroses ciutats i pobles de la geografia catalana. L’any 2004 entren a l’estudi per enregistrar el seu primer disc: “Como un Indio a la Tierra”, autoproduït, editat i distribuït pel segell “Gorvijac Music” que els acompanyarà fins a l’actualitat. D’aquest àlbum se’n fa una versió en català: “El Meu Món” d’on destaquen cançons com “L’Enèsima Cançó d’Amor” i “On”. El 2006 surt el segon disc “Entre Nosaltres”-“Algo Entre Nosotros”. Aquest disc marca un abans i un després per la seva qualitat, senzillesa i maduresa en la composició, execució i producció de cada una de les cançons. Aquest cop destaquen “Entre Nosaltres” i “Vine amb Mi”.

L’any 2008 surt el nou disc: “Tres”que és, sens dubte, el millor disc de “La Puerta” fins ara. Es va enregistrar a Aurha (Barcelona) i com a tret de sortida va escollir-se el senzill “Visc”, un tema contundent on la banda ofereix la vessant més “rockera” de la seva carrera. Amb la cançó “Plou”, “La Puerta” es consolida com un referent del nou pop en català i esdevé un dels èxits radiofònics més important de l’any. Amb el tercer senzill “Sirena” es defineixen també com a grans “baladistes” i el videoclip té molt d’èxit tant a internet com en la televisió.

En el 2009 es publica “5 anys”, àlbum que recull les millors cançons de “La Puerta” i on ofereixen una nova versió de “L’Enèsima Cançó d’amor” produïda per “Xasqui Ten”, que de ben segur, donarà molt a parlar!

Per a més informació:
www.lapuertadelossuenos.cat
www.myspace.com/lapuertadelossuenos