Preu: 3€ taquilla

Julian Candon

Infortuni o fortuna la dels immigrants vinguts a l’urbe. La història de Julián Candón és com la de molts altres andalusos, extremenys, murcians, etc… que van buscar juntament amb les seves famílies un futur millor a l’abric d’una gran ciutat. Però el discurs d’aquest gadità forjat en els escenaris més variats no s’escriu amb el lament dels ex-patriats sinó amb el somriure del costumbrisme ben entès, amable, respectuós i objectiu. I és que, aquest fill d’Arcos de la Frontera, és –com normalment s’exclama- “buena gente” i això és el que es respira en la seva música: honestedat.

La carta de presentació de Julián Candón porta per títol “Cien Denarios”, un disc guiat pel cor acompanyat de sentiments en el més estat pur. Les dotze històries que es respiren en aquest album, ens parlen amb subtilesa de l’amor, la duresa del dia a dia, la voluntat de saber perdonar i de tornar a començar. En definitiva, Pop-rock andalús vestit d’aires de ciutat, gravat a Barcelona i masteritzat en els mítics estudis Abbey Road de Londres, amb una producció feta a mida de les mans dels productors Esteban Dionís i Bernabé Escudero que juguen amb el jazz-llatí i el flamenc, però sempre amb un rigurós respecte, juntament amb els músics habituals de la banda.
“Cien Denarios”, compta amb col·laboracions d’autèntic luxe. Per un costat, l’ex Ketama, Juan Carmona qui abriga a la perfecció amb la guitarra flamenca la veu de Julián en el tema “Razones”. D’altra banda, a ritme de “hip-hop”, l’espanyola d’adopció d’origen dominicà Arianna Puello, col·labora a “Perro viejo”

Per a més informació: http://www.myspace.com/juliancandon