PREU: 3€ Atrapalo / 4€ Taquilla

Joan Colomo és un “tot terreny”. No content d’haver injectat una revitalitzant dosis de frescor a “The Unfinished Sympathy”, ni de capitanejar “La Célula Durmiente” (el grup més “lliure pensador” i “lliure intèrpret” de l’estat), ni de seguir assajant amb els clàssics i influents “Zeidun”, Colomo s’ha tret de la màniga un disc en solitari que representa una de les sorpreses més interessants i refrescants de la temporada: “Contra todo pronóstico” (Bcore Disc).

Amb la seva dualitat cultural, entre les seves arrels navarreses i el seu arrelament a les serres del Montnegre, Colomo capgira la cançó castellana i la cançó catalana amb una lírica inèdita en ell fins la data. Se’ns descobreix com un mestre de la cançó de protesta, amb el nihilisme polític com a referent i l’amor per les relacions humanes com alternativa a la societat mundana, Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commovedora candidesa formal. L’eclecticisme musical que sempre l’ha caracteritzat també està present aquí, encara que allunyat dels cànons del rock per profunditzar en instruments acústics, arranjaments orquestrals, a vegades més propis del circ o d’un cabaret i sempre combinats amb un bon gust i una musicalitat pròpies d’un mestre de les melodies i les harmonies.

Aliat amb el seu company de “The Unfinshed Sympathy”, Iban Puigfel, exercint el rol de productor en els seus estudis Nautilus d’Arenys de Mar, i abrigat pels seus vells amics com Narcís Prats (bateria de “La Célula Durmiente”), Xavi García (baixista de “Zeidun” i bateria de “Els Surfin’ Sirles”), Inés Mtz. de Albornoz (parella musical en “La Célula…” i en la vida real), Dani Navarrera (“Luna Roja” o “Panorámica”) i Marçal Calvet (Orquestra de Sant Celoni, “Mumusic Circus”), Joan Colomo ha trobat un nou mode d’expressió, probablement el més personal i íntim dels molts que ha pilotat al llarg de la seva prolífica carrera musical, situant-se sens dubte com un dels cantautors més autèntics, brillants i innovadors del nostre panorama musical.

Per a més informació: http://www.myspace.com/joancolomo