PREU: 3€ Atrapalo.com / 4€ Taquilla

Al llarg de 2005 a 2007, Ivette Nadal es presenta amb una guitarra a la mà i a l’altra un clavell per bars com L’horiginal, L’heligàbal, L’elèctric i L’Sputnik tot cercant la poesia i la cançó de la mà del poeta Joan Vinuesa. A causa del rebombori de viure i veure d’aprop personatges insòlits i, fins i tot, patir-los va anar sorgint un material propi i artesanal, que desprès seria auto-editat i finançat com a maqueta-disc sota el nom de “Guerres dolcíssimes“. Gràcies a que aquest primer treball discogràfic va ser ben rebut per un cercle petit, però atrevit, de persones. Algunes d’aquestes cançons acabarien sonant entre móns musicals catalans sense intenció prèvia.

La poesia segueix vestint l’estructura dels seus dies portant-la als directes; no entén les cançons sense versos, ni la poesia sense música. El passat 2009, sota el nom de “Camí Privat“, edita el seu primer recull de poemes, material construït simultàniament amb el primer disc.

A l’esquena d’un elefant” és el seu segon treball musical publicat a principis del 2010: el darrer trajecte vital i sentimental per la poesia, l’amor i els records a través de les cançons. El disc, escollit entre els 10 millors del 2010 del panorama català, l’ha portat a actuar al Festival Jardins de Cap Roig (Telonera de Rosana), al Festival Acústica de Figueres (amb Meritxell Gené i Joanjo Bosk), al Mercat de Música Viva de Vic o a l’Auditori de Granollers, entre d’altres.

Per a més informació: http://www.myspace.com/ivettenadal