Preu: 5€ Taquilla

“L’Hivern al cos” és el nou treball dels Estúpida Erikah, cinc temes inèdits que confirmen l’evolució ascendent del grup, sonant més èpics i contundents que mai. Gravant un altre cop als estudis La Bedoble, els “EE” trenquen, no del tot, amb aquell so més folk del seu primer disc per oferir-nos la seva vessant més elèctrica amb cançons com “La Història d’amor del Sol i la Lluna”, “L’Estúpida Erikah” o “L’Hivern al cos”. Les lletres segueixen explorant un univers situat entre la melancolia i l’esperança, entre el sentiment de pèrdua d’un ésser estimat i la necessitat de no oblidar-lo i, per primer cop, desvetllen on rau l’estupidesa de la seva enigmàtica musa.
Un disc fosc i preciós a la vegada, que compte amb les col.laboracions de gent de Mishima, Mine!. Un bon tast mentre esperem l’arribada del seu segon llarg el 2012….

Estúpida Erikah va ser el guanyador del premi Joventut del Sona9 del 2009, i amb la publicació del seu primer treball “Decorant interiors, decorant exteriors” (Temps record 2010) han estat reconeguts com a grup revel•lació del 2010 i 4rt millor disc de l’any per darrere d’artistes com Mishima o Els Pets. Al llarg de la gira de presentació del disc han recorregut moltes sales del país i han actuat en festivals com el Poparb i l’Odissea. Ara, toca El Dau!

Més informació: http://www.myspace.com/estupidaerikahband