PREU: 4€ Atrapalo.com / 5€ Taquilla


El concepte de “El Niño de la Hipoteca” és bastant més que un producte musical, però bastant menys que un estil de vida. Simplement és un sentiment, una sensació d’escoltar una veu amiga que et diu el que fa temps que volies sentir. No és casual que en finalitzar els concerts les samarretes i les motxilles amb el seu logotip volin perquè no deixa indiferent a ningú.

Després d’arrassar per certàmens de cantautors estatals durant l’any 2008, Guiu Cortés, la persona que s’amaga darrera de la màscara hipotecada, ens presenta el seu primer treball “Que te vaya bien”, produït pel baixista de Ojos de Brujo. Actualment presenta la culminació del projecte, en format acústic i amb una posada en escena en què les seves cançons es barregen amb diàlegs humorístics. Com a cantautor solista en tota regla, es presenta davant del públic amb la seva guitarra com a aliada i el seu carisma, combinant humor amb lletres plenes de sentiment, ironia i, sobretot, intel·ligència, oferint un directe íntim i fresc.

En el transcurs del fructífer 2009 va compartir escenari amb La Cabra Mecánica, Ariel Rot, Quique González, Concha Buika, Amaral, Raimundo Amador, Los Delinqüentes, Alberto Alcalá, Patricia Lázaro i el Kanka entre d’altres, visitant varies ciutats importants en més de 60 concerts.

Per a més informació: http://www.myspace.com/elniniodelahipoteca