Preu: 12€ taquilla / 10€ Atrapalo.com <-ENTRADES

El Niño de la Hipoteca (Rumba)

“El Niño de la Hipoteca” és Guiu Cortés, cantautor barceloní que ha recorregut tot el país amb la seva gràcia i la seva guitarra sota el braç. Lletres que combinen humor i melancolia, molta complicitat amb un públic que ja li és del tot fidel i, sobretot, ganes de divertir-se a sobre de l’escenari, són les credencials d’ “El Niño de la Hipoteca”. Després de l’èxit assolit amb el seu primer treball “Que te vaya bien”, produït pel baixista d’ “Ojos de Brujo”; de passar pels festivals estatals més transcendentals i compartir escenari amb grans caps de cartell estatals i internacionals, l’artista fa un pas més en la seva carrera amb un nou projecte, “Mi novia de 2ºB”. Un treball més madur, fresc, amb lletres molt acurades. “El Niño de la Hipoteca” torna amb les seves millors gales i més festiu que mai.

Més informació: http://www.myspace.com/elniniodelahipoteca

 

Cris Juanico (Cantautor)

Ara fa uns 20 anys que Cris Juanico, nascut a Ciutadella de Menorca el 1967, està ficat professionalment en el món de la música, però en fa molts més que la música és el seu motor vital. La seva inquietud l’ha fet tastar moltes facetes musicals – composició, adaptador, producció musical, estudi de gravació, segell discogràfic, etc. -, i aquests coneixements i experiències els aboca en cada pas que dóna i en cada treball que ens presenta.

Després de 12 anys de carrera professional amb grups com Ja T’ho Diré o Menaix a Truà, l’any 2002 Cris Juanico torna a Menorca i comença una carrera en solitari que, treball rere treball, s’ha anat consolidant i que es tradueix, a dia d’avui, en 6 discs de temàtica ben diferents. El pop-rock d’autor de Pedres que rallen (2010) i Jocs d’amagat (2005), el cançoner popular en clau de pop-rock de Memòria (2004), els estàndars de jazz de Tot de mi (2008) i Vola’m a sa lluna (2006) amb la Original Jazz Orquestra de Taller de Músics, i les cançons del conte infantil Tabaluga viatja buscant el seny (2003), a més del retrobament després de 6 anys dels Menaix a Truà amb el treball Com el vent (2008) i el posterior DVD Menaix a truà 10 anys (2009). Des del 2002 és també el responsable del segell discogràfic i dels estudis de gravació AUMÓN, a través dels quals ja s’han fet diferents produccions musicals (Jo sé una cançó, Vol. 1 i 2, Jo sé una cançó…menorquina, Vol.3 i 4, Nadal ja ha arribat. Un conte de Pastorets) i per on han passat diferents artistes de Menorca (Inventari, S’Ensamble, Agrupació Musical de Ciutadella, Jazz do it, etc.).

Més informació: http://www.crisjuanico.com/

 

Pepet i Marieta (Bandautor)

Després del celebrat “La Pelu” (Edicions Singulars 2008), que ha consolidat la formació com a una de les bandes festives de referència dels Països Catalans amb més de 400 concerts a les espatlles, “Pepet i Marieta” han facturat el disc més ambiciós de la seva trajectòria: “Qui no plora no mama”(La Produktiva 2010).

“Mam maM!” és l’espectacle que l’acompanya, una festa majúscula salpebrada de gags humorístics i sorpreses escèniques on el públic es converteix en un element cabdal del show. Amb una introducció espectacular, un nus “bailongo” i un final de festa eufòric, “Pepet i Marieta” ofereixen un espectacle trepidant on música, teatre i “alguna cosa mes” s’agafen de la mà per a formar un bolo festiu sense fissures.

“Pepet i Marieta” han actuat per tots els Països Catalans, Espanya, França i Alemanya i han acudit a cites tan significatives com l’Acampada Jove, el BAM, el Barnasants o el Mercat de Música Viva de Vic. Ara li toca el torn a El Dau!

Més informació: http://www.pepetimarieta.com/