Preu: 6€ Taquilla / 5€ Atrapalo.com 

El Dia de la Barbota és el nom del grup de Roger Gascon, que per allunyar-se del títol de cantautor decideix utilitzar un pseudònim més propi de banda que no pas de músic solitari. En Roger Gascon és un músic inquiet i hiperactiu. Compositor des de ben petit i productor més endavant, toca una gran varietat d’instruments (guitarra, bateria, piano, baix, percussions) i a més… canta.

Va demostrar la seva habilitat com a lletrista i compositor al grup d’indie Dunno, del qual també era cantant i guitarrista, guanyadors de diversos concursos, amb dos àlbums i un EP editats, amb gires per Espanya, Londres i Suïssa. Des de 2009, forma part de Fizz Moon juntament amb Joan S. Luna. Es dediquen a fer remescles de grups com Love of Lesbian, Lori Meyers i Dover.

A l’estiu del 2009 va regravar l’àlbum Abbey Road tocant tots els instruments i interpretant totes les veus del disc original dels Beatles, a part de ser-ne l’enginyer de so i fer-ne les mescles.

El 2010 ha enregistrat el disc “Això no porta enlloc” amb el seu nou projecte anomenat El Dia de la Barbota, en què també s’encarrega de tot: composició, producció, gravació, mescles, instruments i veus (excepte les col·laboracions d’Òscar Dalmau i Santi Balmes en dos temes).

Per a més informació: http://www.rogergascon.com/DiaBarbota/