Preu: 5€ Taquilla / 4€ Atrapalo.com

“Celesta” és un grup de pop-indie format per Ayara Boschele a la veu, Juanma Villanueva a la guitarra, Carlos Palicio al baix i Niko Cardona a la bateria. La banda, originària de Terrassa, va néixer el 2009 amb l’objectiu de compartir les experiències musicals de cadascun d’ells per així crear una música que realment els representés.
Després d’un any de coneixença mútua i d’anar component els seus primers temes, en el 2010 surt a la llum el seu primer treball en les principals xarxes socials que els dóna certa notorietat en mitjans de comunicació socials i a la vegada els permet realitzar diferents concerts per la geografia catalana. Arrel d’oferir les seves cançons via web de forma gratuïta i realitzar diferents vídeos per promocionar-les, “Celesta” observa com la seva música és molt ben rebuda en diversos punts d’Espanya.

Al 2011, decideixen gravar el seu primer EP amb una mostra dels temes més destacats del seu repertori com “El Rey”, “La Escapada” i “3×4” entre d’altres. L’EP enregistrat en els estudis “La habitación del ruido” está totalment produït per la banda i compta amb la col•laboració d’altres músics com Mark-e i Karlitos (Kayo Malayo) i Dani Trujillo. Actualment el grup es centra en la presentació de l’EP actuant en diferents sales i bars. El Dau, la propera parada!