Preu: 3€ Taquilla

“Bulma” és un grup de la comarca costanera del Garraf. La seva música és fresca i directa, barreja de pop i folk. Entestats en la recerca d’una personalitat pròpia a través de les seves cançons, ho aconsegueixen amb escreix creant un estil i un so únic i unes lletres que narren tot allò que ens pot passar en un dia qualsevol.

Les seves fonts d’inspiració són moltes, grups dels anys 90 com “Belle and Sebastian”, “The Cure” i “The Smiths”, i es mantenen atents al panorama folk i pop actual, tant nacional com internacional, amb influències de grups consolidats com “Bon Iver”, “Arcade Fire” o “Noah and the Whale”. Estilísticament respiren eclecticisme però en podríem denominar música pop. Tal i com ho defineixen, un 70% de pop, un 20% de folk, 10% d’electro i un directe variat, vital, enèrgic i melancòlic.

L’any 2009 van auto-editar un EP de sis cançons titulat “Cada segon”. Des de llavors, “Bulma” no ha parat de créixer; tocant, composant i donant a conèixer la seva música arreu del territori català amb una trentena de concerts, i fins i tot, una petita gira per Menorca. El seu esforç també s’ha vist recompensat amb el concurs musical “Sona 9”, adreçat a grups novells d’arreu del país. “Bulma” van ser un dels 18 grups seleccionats, tot un èxit si mirem les més de 200 propostes que estaven inscrites aquest any en el certàmen. També han estat guanyadors del concurs de sintonies per a la Fira de música al carrer de Vila-seca, i han publicat el vídeoclip del “Llençol” una cançó que “sintetitza el costumisme que impregna el disc, amb música que desprèn melangia, ironia i una visió pop i nostàlgica de la vida” (Vilaweb).

Per a més informació: http://www.myspace.com/bulmagrup