PREU: 5€ taquilla / 4€ Atrapalo.com

 

“4art 1era” va començar com a banda després d’una intuïció sobre la música en directe. Veient la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar al menjador de les cases va resultar molt atractiva.

Sense micròfons, van començar a cantar a viva veu i a baixar el so dels instruments, i a poc a poc tota la seva creació musical ha crescut en funció de tocar en aquestes condicions. Un volum baix però suficient per sentir els matisos de totes les veus i instruments, i també per sentir respirar al públic. Un públic que deixa de ser públic i passa a ser un grup d’amics escoltant música en directe al menjador de casa seva.

No és imprescindible que toquin en un menjador però sí que ho és fer sentir a la gent com a casa. Sense que cap principi els esclavitzi, no tenen por a créixer i a acabar tocant amb la filharmònica de Lloret de Mar, amb 3000 sintetitzadors o sota un pont. L’important és i serà fer música. Música per a la gent, i fer-ho d’una forma especial. Com en El Dau…

Per a més informació: http://www.myspace.com/4t1a4t1a