PREU: 4€

A l’escenari som 4, encara que semblem 100… o això volem creure. Vivim entre Madrid, Girona i Barcelona… i tot i així aconseguim assajar, gravar i tocar en directe. Però no sempre ha estat així.
Al 2001 vam començar Leff i Jordi produint el primer disc (Tales About Sex & Faith) del que es van repartir la bestiesa de 500 còpies. Totes gratis, perquè sinó no haguéssim venut ni un “rosco”. Gairebé al final del TAS&F va col·laborar l’Ata per posar unes guitarres, i el barrut va decidir quedar-se.
I així vam estar els tres -tocant poc, assajant menys però component una mica- durant poc més de 4 anys… fins que en Mia, el nostre “negreru” particular, es va emprenyar amb el nostre “accelerat” i particular ritme creatiu.
Total: tot i no voler vam haver-nos de posar les piles.
Entre el 2006 i el 2007 vam fer moltes coses: preparem el Premixes 02.07, vam tancar la formació amb en Xicu a la bateria, vam preparar un setlist de gairebé 1h 30′, vam condicionar el local d’assaig, en Jordi va seguir sense aprendre a tocar el baix, vam renovar l’equip d’amplificació per a concerts ràpids, i vam tocar en una mitja dotzena de locals per provar els nous temes, però sense el nou equip perquè eren concerts amb PA professional. Quina vista la nostra!.
A més, vam passar a les fases finals de l’Intro ’07, del concurso Greenspace de Heneineken i Noticias.com ens va dedicar un especial sobre la nostra manera d’entendre la indústria.

Per a més informació: http://www.100elephants.com/