PREU: 3€

“Planeta Tilde” neix el maig de 2009 fruit de les circumstàncies, de les il•lusions i finalment de la màgia. De les cendres del grup “Sea Natra”, Mario Vélez, Joan Baltà i Mikel Palenzuela, són “rescatats” per la veu de Mati Pando, qui amb el seu “duende andaluz”, les seves lletres i la seva música els retorna la il•lusió per un nou projecte.
El punt de partida és un projecte acústic pre-existent entre el Mati i el Mikel que els permet començar a caminar. Ben aviat, la música es torna més elèctrica, més intensa, amb més matisos i elements i en poc temps es configura un set, tant acústic com elèctric. Tot això amb la intenció (i la necessitat) de sortir al carrer i recórrer cada racó i cada local. Aquesta és la filosofia de “Planeta Tilde”: tocar, sentir i fer sentir.
Després de 6 mesos junts i molts “bolos”, graven el seu primer Ep –“Poleas”- Jaume N. dels “Carmen 113” en els seus estudis de Girona. Aquests 5 temes són a més de l’ànima i el sentiment dels seus components, l’excusa per seguir somiant i continuar buscant llocs on tinguin ganes d’escoltar-los, compartir-los i sentir-los. Descobriu-los a “El Dau”.

Per a més informació: http://www.myspace.com/planetatilde