Preu: Gratuït

Aquest mes de novembre rebem la visita especial de dos grups provinents de Nijmegen (Holanda) que estan presentant nou disc en una gira per Catalunya. Es tracta dels grups “Phantom Puercos” i “Okieson” que fan una música que podríem descriure sintèticament com ‘americana’.

Del grup “Okieson” sortirà en breu un àlbum amb el títol “Cupboard Full of Things”, gravat a cavall entre Holanda i Nova York i arranjat per Mark Nevers (conegut pel seu treball amb “Lambchop”). Per la seva banda, “Phantom Puercos” començarà a gravar properament el seu segon àlbum, que serà el successor del CD de “Woold”.

“Cupboard Full of Things” dels “Okieson” ha rebut molt bones crítiques en diferents mitjans. “Good Velvet Music” defineix la seva música com a “feta amb pocs recursos però amb un màxim impacte”. “Heaven” diu del seu treball que “podria ser el millor àlbum d’Holanda d’aquest any” i finalment “Backline” afirma que “aquests nois han fet un àlbum amb classe que en qualsevol circumstància i a qualsevol hora del dia es pot escoltar”.

Les bones crítiques també són presents en els treballs de “Phantom Puercos”. “FRET Magazine” parla de “bons sons de guitarra en un set semi acústic, un so ben equilibrat i en general, un so magnífic” i “BackLine magazine” ho fa d’”un àlbum verdaderament fantàstic”.

En fi, tots semblen bon arguments per disfrutar-los a “El Dau”, gratuïtament.
Per a més informació:

www.myspace.com/okieson

www.myspace.com/phantompuercosnl