PREU: 3€ o 10€ amb disc

“Nuar” és una nova banda de pop-rock formada per Albert Carbonell (veu i guitarra), Àlex Carballo (bateria), Pol Cruells (baix elèctric), Joan Miquel Vila (guitarra) i Natàlia Mora (cors i percussions). Amb els noms de “Sound Itself”, primer, i “Sonando Azul”, després, i amb els lògics canvis en la formació, han recorregut fins a dia d’avui nombrosos escenaris. El 2005 enregistren la seva primera maqueta i el 2008 el seu primer EP i videoclip. La procedència diversificada dels seus membres ha aportat la suma de riques trajectòries individuals en una sòlida visió de conjunt. Les darreres actuacions, durant el primer semestre de 2009, han tingut lloc en sales mitjanes de Barcelona i rodalies i han consolidat la formació i el seu repertori.

Durant l’últim trimestre de 2009 i el primer trimestre de 2010 “Nuar” ha enregistrat el seu primer treball discogràfic, “Respirar”, de la mà de Gorvijac Music. El grup busca aconseguir un so variat però amb identitat pròpia i, tot i que s’hi aprecien influències que van des de Jeff Buckley i “Wilco” fins a “Radiohead”, “Coldplay” o “Sting”, la rica personalitat d’aquesta banda els condueix cap una recerca musical continuada. El seu so és una combinació elegant de rock alternatiu, harmonies jazzístiques i estructures pròpies del pop. Un plantejament molt elaborat però que sovint condueix a cançons contundents i directes.

“Respirar” és un treball de 10 cançons on es fa crítica social, es parla d’amor, o senzillament es deixa córrer la imaginació. Les seves lletres, poètiques i amb una forta càrrega simbòlica, donen pas a missatges reflexius i a vegades colpidors: no deixarà a ningú indiferent. Descobriu-los a El Dau!

Per a més informació:
http://www.myspace.com/nuarbcn