PREU: 3€

“Cançons a la Carta” és un espectacle de versions en format acústic on es combina un extens repertori de més de 200 cançons (en espanyol i anglès), amb una veu jove i versàtil i, sobretot, una gran interacció amb el públic. El repertori de cada concert es configura entre el cantant i el públic podent variar per complet entre un “show” i un altre.

El repertori inclou clàssics de totes les èpoques. Des dels 60 fins a la música actual. De “The Beatles” als clàssics de la música cubana. De Joaquín Sabina a Bob Marley. Diferents ritmes al servei de la mateixa causa: fer de les gairebé dues hores d’espectacle, quelcom per recordar.

Nico, el centre de l’espectacle, és un artista argentí resident a Espanya des de fa varis anys. La seva llarga trajectòria musical l’ha portat per diferents projectes a Argentina, Brasil, Madrid, Tenerife, Menorca i finalment Catalunya. Ja sigui com a solista o com a integrant d’un grup, els trets que el caracteritzen són la seva entrega, la seva gran relació amb el públic i la seva veu excel·lent. Animeu-vos a participar en aquest concert interactiu en “El Dau”!