PREU: 4€ Atrapalo.com / 5€ Taquilla


“Bikimel” és una autodidacta de la música des de ben petita. A cavall entre la interpretació i la composició, va començar a tocar per sales del Vallès als 18 anys. No va ser fins que va fer el pas al català amb una maqueta titulada “Mikro”, que es va donar a conèixer convertint-se en guanyadora del Premi Èxit del concurs “Sona 9” 2007; on va compartir l’escenari de la gran final amb “Manel” i “The Gruixut’s”. Durant el concurs, va realitzar la gravació del tema “L’Espantaocells” junt amb la seva banda i la co-producció de Josep Thió. Aquest single va resultar un èxit radiofònic, i actualment encara sona a moltes emissores del país.

Amb el seu nou disc “Stat Jònic” (Temps Record 2010) “Bikimel” exposa un recull de cançons que ja ha anat presentant per diversos festivals d’arreu del país -com l’Acústica de Figueres, el Festival de Jardins de Cap-Roig o l’(a)phònica de Banyoles-. Un CD on demostra una proposta molt personal, amb un estil d’arrels clarament anglosaxones.

En aquest àlbum, es decanta per tons més aspres a “Plàstik” i recupera un realisme més ancestral a “La Roca del Rei”. També refà una versió del seu habitual “La Mel del Meu Rebost”, en aquesta ocasió més amarga i elèctrica que d’habitual. Un grapat de cançons que atraparan a l’oient en aquest “Stat Jònic”, gravat sota la batuta del productor Ricky Falkner (“Love Of Lesbian”, “Anímic”, “Sanjosex”) i Jordi Mora, amb les col·laboracions de Xavi Molero (Sanpedro) a la bateria i Aleix Garriga al pedal steel.

Per a més informació: http://www.myspace.com/bikimel