“Joan Rovira Acústik” és una proposta musical en petit format de l’artista i músic ebrenc Joan Rovira (cantant i guitarra del grup barceloní ARANGU) . Acompanyat de la seva guitarra, pedaleres d’efectes i bombo electrònic, ens proposa un viatge per les cançons més emblemàtiques de la història de la música d’ara i sempre. Cançons que han estat i seran la banda sonora de les nostres vides.

Una aposta en solitari on l’artista explota la seva faceta més íntima, com a cantant-músic. Es tracta de la proposta d’un artista emergent dins dels panorama musical del nostre país. Joan Rovira ja ha fet més de 40 concerts en tan sols 5 mesos des del naixement de “l’Acústik”. Destacant els concerts realitzats per Itàlia i Madrid.

El músic ebrenc garantitza molta energia escènica i l’intenció constant de fer participar el públic amb una música que engloba a totes les generacions: Michael Jackson, Stevie Wonder, The Police, The Beatles, George Benson, Otis Redding, Supertramp, U2, Coldplay… Nacional: Jarabe de Palo, Fito & Fitipaldis, MClan, Antonio Flores, Serrat, Arangu, …

Per a més informació: www.myspace.com/joanroviracustik