Preu: 5€ Taquilla

 

Brasil sempre ha estat un gran referent pels components de “Esse Jeito”. Rocio, d’origen argentí però criada a Brasil, reconeix en la música brasilera la seva influència més important i, de fet, ha estat tanta la passió cap a aquest estil musical que duu dos discs editats amb la famosa discogràfica Fresh Sound; el primer titulat “Gotas de Luar” i el segon “Everness”, ambdós són reflexos d’aquesta estima cap a la música popular brasilera.

En aquesta ocasió, en El Dau, ambdós artistes han volgut unir-se per recrear composicions originals així com peces extraordinàries de grans compositors: Edu Lobo amb les seves valsas, Chico Buarque com a poeta, Pixinguinha i els seus “chorinhos”… i molts altres grans artistes de Brasil una mica desconeguts a Europa.

“Esse jeito” el componen una veu i una guitarra, quelcom d’intimista i càlid a la vegada, amb arranjaments originals que ens transportaran a una sonoritat a mig camí entre la música clàssica, el jazz i els ritmes tan autòctons d’aquelles terres.

Més informació: http://www.reverbnation.com/rociofaks